Spring naar content

BabbelWater – 2nd Edition

30 jun 2023

Babbelwater – 2nd edition

De lancering van een nieuw Surinaams Caribisch Vrijdagborrel ofwel ”BabbelWater”’ was niet alleen gezellig, maar ook héél succesvol!

Daarom staat de 2nd Edition op vrijdag 30 juni 2023 van 20:00 – 01:00 dan ook al ingepland in de agenda van Hofhouse, waar de gevarieerde muziekstijlen als de Kaseko, Merengue, Soca, Chutney, Zouk en Kawina net weer een extra en unieke flavour gaan krijgen met de Latin en House grooves onder het genot van lekkere cocktails en Surinaamse bites!

Hopelijk kunnen we bij mooi weer alvast opstarten op het buitenterras, waarna we dan naar binnen vertoeven en weer lekker los kunnen gaan op de dansvloer met de meest exclusieve mixen, beats & vibes!

Heb je de 1ste editie gemist dan moet je zeker bij de 2de erbij zijn!

 

BabbelWater – 2nd Edition
Datum 30 juni 2023 Tijd 20:00 - 01:00 Organisatie Yndya B.V. Leeftijd 21+ Dresscode Stylish Summer Muziek Kaseko, Merengue, Soca, Chutney, Zouk en Kawina met een flavour Latin en House grooves Koop hier je tickets

Events bij Hofhouse

Benieuwd welke andere events we nog meer organiseren bij Hofhouse? Check dan onze events pagina. Wil je zelf een event organiseren? Ook dat kan! Neem dan even contact met ons op.

 

BabbelWater.2nd.Edition.Hofhouse.30Juni2023 - Rakesh Jagai