Spring naar content

Hofhouse Throwback

Het is altijd fijn om terug te kijken op die éne avond, dat éne event, dé vrijdag middag borrel van Den Haag. Hieronder vindt je per event de foto’s en video’s terug. Zie jij jezelf?

Hofhouse Borrel 15 juli

De 2de editie van de Hofhouse Borrel vond plaats op 15 juli en stond helemaal in het teken van de zomer! Sta jij er ook weer tussen? Bekijk het album hier.

Hofhouse Borrel 17 juni

De 1ste editie van de Hofhouse Borrel vond plaats op 17 juni. We hebben genoten op ons heerlijke terras Sta jij er ook weer tussen? Bekijk het album hier.

Happy Friday 6 mei

Op vrijdag 6 mei was het tijd voor de derde editie van de Happy Friday Borrel in Hofhouse! Spot jij jezelf? Bekijk het volledige album hier.

Happy Friday 1 April

Op vrijdag 1 april mochten we de Happy Friday Borrel weer ontvangen in Hofhouse! Meer zien over deze Hofhouse Throwback? Bekijk dan het volledige album.

Happy Friday 4 Maart

Op vrijdag 4 maart was de allereerste editie van de Happy Friday Borrel in Hofhouse Den Haag! Het was een groot succes en wát waren we blij dat we na 2 vervelende jaren weer bij elkaar konden komen voor een ouderwets goede avond. Wil je alle foto’s bekijken? Ga dan naar het album.