Spring naar content

Vega lunch in Den Haag

Op zoek naar een heerlijke vega lunch in Den Haag? Say no more! Jouw zoektocht stopt bij Hofhouse. In ons unieke restaurant geniet je van een onvergetelijke vegetarische lunchervaring, ideaal voor een middag met collega’s of zakenpartners. Wij zijn te vinden op de Rijnstraat 10. Door deze centrale ligging zijn wij enorm goed bereikbaar voor alle werkgelegenheden in de buurt, zeker met het openbaar vervoer, maar uiteraard ook met de auto, per fiets of te voet. Gun jezelf de beleving van een gezellige middag in onze horecazaak om je tussenpauze of na het werk. We zijn iedere werkdag geopend van 11 tot 21.30 uur.

Geniet iedere doordeweekse dag van een smakelijke vega lunch in Den Haag

Zien. Ruiken. Proeven. Horen. Voelen. Tijdens een vega lunch bij Hofhouse in Den Haag. Zo zorgen onze architectuur en groene oase voor een bijzondere sfeer in de hotspot. Onze veelzijdige keuken biedt een veelzijdige menukaart met heerlijke vega(n) opties. Daarbij is gezond eten het uitgangspunt van deze unit, dus kun je genieten van een gezonde, voedzame en heerlijke vega lunch. 

 

Ontdek onze uitgebreide vega menukaart met heerlijke, gezonde gerechten. Kies bijvoorbeeld voor een frisse en voedzame salade met verse ingrediënten, of een heerlijk vers afgebakken broodje met avocado, spinazie, tomaat en geitenkaas. Ben je in voor iets warms? Probeer dan onze hartige veggieburger of een wokgerecht met krokante tempeh. En als toetje, geniet van een stuk zelfgemaakt bananenbrood – perfect voor bij onze verse koffie of thee.

 

Organiseer jouw event en laat iedereen kennismaken met de vegetarische keuken

Onze locatie is niet alleen zeer geschikt voor een vega lunch in Den Haag. Wist je dat Hofhouse ook regelmatig wordt afgehuurd? Met een oppervlakte van 1000 m2 hebben we plaats voor veel mensen. Zo kunnen we 350 zitplaatsen creëren, waardoor je een groot verjaardagsfeest, liefdevolle bruiloft, zakelijke evenementen, zakelijke bedrijfslunch of gezellig personeelsfeest kunt organiseren. Ook is onze locatie zeer geschikt voor workshops, lezingen, masterclasses, netwerkborrels of boekpresentaties. Feesten zijn te organiseren mét of zonder dj. Vertel ons zeker al jouw wensen, dan zorgen wij ervoor dat er een mooi event komt te staan.

Boek jouw plek in ons restaurant en geniet van een vega lunch

Reserveer een tafel bij Hofhouse, zodat je kunt genieten van een heerlijke lunch in Den Haag. Onze menukaart biedt voor ieder wat wils. Welk gerecht kies jij? Dus, of je nu op zoek bent naar een rustige lunchplek na het werk of een ruimte om een groot event te organiseren, Hofhouse is de plek waar je moet zijn voor de beste vega lunch in Den Haag.