Spring naar content

Vega lunch in Den Haag

Op zoek naar een heerlijke vega lunch in Den Haag? Say no more! Jouw zoektocht stopt bij Hofhouse. Ons unieke restaurant met internationale allure bezorgt jou een onvergetelijke vega lunch en/of borrel, terwijl jij met je gezelschap geniet van de lekkerste maaltijden. Wij zijn te vinden op de Rijnstraat 10. Door deze centrale ligging zijn wij enorm goed bereikbaar, zeker met het openbaar vervoer, maar uiteraard ook met de auto, per fiets of te voet. Gun jezelf de beleving van een gezellige middag in onze horecazaak op je vrije dag of na het werk. We zijn iedere werkdag geopend van 11 tot 21.30 uur.

 

Geniet iedere doordeweekse dag van een smakelijke vega lunch in Den Haag

Zien. Ruiken. Proeven. Horen. Voelen. Tijdens een vega lunch bij Hofhouse in Den Haag. Zo zorgen onze architectuur en groene oase voor een bijzondere sfeer in de hotspot. Daarbij hebben we diverse food units die open zijn, waardoor je letterlijk een kijkje in de keukens krijgt. Je kunt onder andere genieten van de Mexicaanse, Aziatische en Amerikaanse keuken. Toch liever iets gezonders? Dan is Green Leaf iets voor jou! Alles van deze food unit is 100% plant-based, dus zeer geschikt voor jouw vega(n) lunch. Daarbij is gezond eten het uitgangspunt van deze unit, dus kun je genieten van een gezonde, voedzame en heerlijke vega lunch. 

 

Organiseer jouw event en laat iedereen kennismaken met de vegetarische keuken

Onze locatie is niet alleen zeer geschikt voor een vega lunch in Den Haag. Wist je dat Hofhouse ook regelmatig wordt afgehuurd? Met een oppervlakte van 1000 m2 hebben we plaats voor veel mensen. Zo kunnen we 350 zitplaatsen creëren, waardoor je een groot verjaardagsfeest, liefdevolle bruiloft, zakelijke bedrijfslunch of gezellig personeelsfeest kunt organiseren. Ook is onze locatie zeer geschikt voor workshops, lezingen, masterclasses, netwerkborrels of boekpresentaties. Feesten zijn te organiseren mét of zonder dj. Vertel ons zeker al jouw wensen, dan zorgen wij ervoor dat er een mooi event komt te staan.

 

Boek jouw plek in ons restaurant en geniet van een vega lunch

Reserveer een tafel bij Hofhouse, zodat je kunt genieten van een heerlijke vega lunch in Den Haag. Ga jij voor een vers afgebakken broodje met avocado, spinazie, tomaat en geitenkaas, een heerlijk stuk bananenbrood, een veggieburger of een wokgerecht met krokante tempeh? Loop een rondje langs alle food units en laat je inspireren door al het lekkers dat je ziet en ruik