Spring naar content
Tekengebied 1

House of
Happy
Holidays

THIS IS HOFHOUSE

This is Hofhouse

Work. Meet. Eat. Connect. Hofhouse, een unieke hotspot in Den Haag met internationale allure. De centrale ligging, middenin het zakelijk district, is ideaal voor een spontaan koffiemoment, een zakelijke lunch of een netwerkborrel. Flexwerkers, expats, bijkletsers, forenzen, lunchers, borrelaars, zakelijke relaties en bewoners van de stad. Een bruisende food court in Den Haag die een ideale plek biedt voor ontmoetingen. Waar je smaak steeds opnieuw wordt geprikkeld. Waar je wil blijven. Door de architectuur, de groene oase, de sfeervolle lange Hofhouse Bar en de uitnodigende keukens. All day. Every workin’ day.

Reserveer nu!

HH-home-fototrio-zomer

Eén centrale plek waar alles samenkomt.
Van een kop koffie die overgaat in een uitgebreide brunch. Of een late lunch die overgaat in een ontspannen borrel met vrienden of collega’s. Met verschillende keukens en een lange centrale bar kun je hier op alle momenten van de dag terecht. Van pokebowls, verse salades en goedgevulde soepen tot Mexicaanse burrito’s en huisgemaakte loempia’s. Verras je zintuigen.

Reserveer nu!

Diverse keukens en een
bar onder 1 dak

Proef DE HOFHOUSE SFEER

HOUSE OF
events

Eén centrale plek waar alles samenkomt. Met een sfeervolle en lichte ruimte van 1000 m2, circa 350 zitplaatsen en een groot terras is Hofhouse de ideale locatie voor inspirerende events.

Join the club

Altijd als eerste op hoogte van het laatste Hofhouse nieuws, aanbiedingen, events.. en meer? Schrijf je in voor onze newsletter!