Spring naar content

Business events
Hofhouse

Met een oppervlakte van 1000 m² is Hofhouse de perfecte locatie voor feestelijke events, inspirerende netwerkborrels of zakelijke bijeenkomsten. Wil je je bruidsfeest, jubileumpartij of andere event bij ons organiseren? No problem. Ook dan is Hofhouse jouw absolute partner in crime. Een allround evenementenlocatie met verschillende doeleinden.

Een inspirerende
plek voor particuliere en
business events

VRAAG EEN OFFERTE AAN

IETS TE VIEREN? MAAK HET onvergetelijk.

Jouw evenement vieren op een unieke, inspirerende en centraal gelegen locatie in Den Haag? We get that. Het hoge plafond en de betonnen vloeren gecombineerd met natuurlijk licht en heel veel groen zorgen voor een unieke sfeer. Perfect voor jouw bruiloft, jubileumfeest of familiediner. Samen maken we van jouw feest een onvergetelijke middag of avond. Promise!

YOUR BUSINESS our priority.

Hofhouse is een unieke evenementenlocatie die uitdaagt, verbindt en inspireert. Telkens weer opnieuw. De ruimte van het gebouw en het riante terras bieden oneindig veel mogelijkheden. We kunnen maar liefst 350 zitplaatsen kwijt! Van grote presentaties tot productaankondigingen en van workshops tot persevenementen. Werkelijk alles is mogelijk. Maar ook voor bedrijfsfeestjes, netwerkborrels, vergaderingen of private dining zijn de mogelijkheden grenzeloos. Vertel ons jouw wensen en laat ons doen waar we het beste in zijn; jouw evenement tot in de puntjes verzorgen!

WE HANDLE business.

De toffe locatie van Hofhouse is ontworpen door het befaamde architectenbureau OMA, opgericht door Rem Koolhaas. Een bijzonder staaltje architectuur als je het ons vraagt. Geen saaie ruimtes met witte muren en een systeemplafond, maar fancy bites, toffe kunstwerken, veel groen en natuurlijk licht in de gehele ruimte. En pssst… zoek je een DJ, fotograaf, beamer of heb je andere tools & facilities nodig? We handle business.

Download inspiratiemagazine

Proef DE HOFHOUSE SFEER