Spring naar content

This is
Hofhouse

HOUSE OF Lunch

Genoeg om uit te kiezen. Van een vroege opkikker, een tasty lunch tot een guilty pleasure in de late middag. Je vindt het bij Hofhouse! Of je nu een health freak bent of gewoon lekker wil snacken. Eerlijke burgers, gezonde salades, Asian specials, Mexicaanse enchillada’s, goedgevulde soepen, smoothies of rijkelijk belegde broodjes. Tijdens een lunch bij Hofhouse is alles mogelijk.

HOUSE OF Drinks

Even relaxen na je werk. Neem plaats aan de lange Hofhouse Bar voor een afterwork-borrel. Een stijlvolle plek om te netwerken of te ontspannen met vrienden of collega’s. Of ga zitten op de groene velvet banken omringd door tropische planten. Buiten is een ruim terras waar je kunt genieten van de winterzon. Ontspan met een Gin & Tonic, speciaalbier of duik in de wijnkaart. Probeer vooral ook een speciale cocktail (ook alcoholvrij) voor een smaaksensatie. Verwen jezelf. Het barpersoneel staat voor je klaar.

HOUSE OF Events

Eén centrale plek waar alles samenkomt. Met een sfeervolle en lichte ruimte van 1000 m2, circa 350 zitplaatsen en een groot terras is Hofhouse de ideale locatie voor inspirerende events. Een fancy lunch, personeelsfeest, feestelijke netwerkborrel mét of zonder DJ. Óf gewoon omdat er iets te vieren is. Gewoon zonder reden. Van groot tot klein. De open units geven je letterlijk een kijkje in de keuken. Zien. Ruiken. Proeven. Horen. Voelen. Geef je zintuigen de kost. Geniet van smakelijke wereldgerechten, een uitgebreide drankkaart in combinatie met een ongedwongen sfeer. Het gevoel dat alles kan. Binnen of buiten. De keuze is reuze.