Spring naar content

Disco & Classics Party

23 nov 2024

Terug naar de tijd van Top-Pop en Countdown!

Op 23 november laten we de glorie van het verleden herleven bij Hofhouse in Den Haag! Stap aan boord van de Disco-Train en beleef een onvergetelijke avond doordrenkt met de meest legendarische disco hits uit de tijd van Top-Pop en Countdown.

De allerbeste disco hits

Herbeleef de magie van de dansvloer terwijl we de speakers vullen met tijdloze klassiekers. Van de funky grooves tot aanstekelijke beats, bereid je voor op een muzikale reis die je terugvoert naar de gouden tijd van de disco.

Sfeervol en vriendschappelijk feesten

Hofhouse wordt omgetoverd tot een Disco paleis. Dans de hele nacht door met je partner, vrienden en bekenden terwijl we samen herinneringen ophalen aan de muziek die de dansvloeren domineerde.

Dansen met vrienden en party people

Of je nu komt met je partner, vrienden of gewoon om nieuwe mensen te ontmoeten, bij de Disco-Train Party ben je omringd door een zee van happy party people. Verwacht een warme en uitnodigende sfeer vol positieve energie.

All aboard on the disco train!
Datum 23 november 2024 Tijd 20:00 - 02:00 (doors closed 0:00) Organisatie Disco-Train Leeftijd 23+ Dresscode Casual Muziek Disco | Soul | Funk | Pop | Fout | Dance Koop hier je tickets
HofHouse_Disco-Train_23112024