Spring naar content

Bedrijfsfeest den haag

Bedrijfsfeest Den Haag

Het organiseren van een bedrijfsfeest, een goede manier om je werknemers te bedanken voor hun goede inzet van de afgelopen tijd en de ideale mogelijkheid om je collega’s ook eens op een andere manier te leren kennen. Ben je benieuwd hoe en waar je het beste je bedrijfsfeest kan organiseren In Den Haag? Wij geven je graag wat tips om van jouw bedrijfsfeest een succes te maken.

Plan je bedrijfsfeest op tijd

Vaak onderschat men hoeveel tijd het kost om een bedrijfsevent te organiseren. Wij raden aan om de locatie ver van tevoren te boeken. Wanneer je dit op tijd doet, heb je de keuze uit de mooiste feestlocaties voor jouw bedrijfsfeest. Denk ook na over het beschikbare budget, de datum en entertainment.

Unieke locatie

Het afgelopen jaar hebben werknemers hard gewerkt om er een succesvol jaar van te maken. Door het organiseren van een bedrijfsfeest in Den Haag kan je laten zien hoe erg je de inzet van je werknemers waardeert. Daarbij hoort een unieke locatie zoals het Hofhouse. Deze unieke evenementenlocatie in Den Haag daagt uit, verbindt en inspireert. De ruimte van het gebouw en het riante terras bieden alle mogelijkheden om van jouw bedrijfsfeest te laten slagen. Het Hofhouse is ontworpen door het bekende architectenbureau OMA. De feestlocatie heeft geen saaie muren en een systeemplafond, maar is juist fancy met toffe kunstwerken, veel groen en licht in de ruimte.

Kies een leuk thema

Het kiezen voor een themafeest maakt het spannend en uniek. Hierdoor zorg je voor een hele andere setting dan wanneer je normaal aan het werk bent. Door een themafeest te organiseren, leven werknemers ook meer naar het feest toe. Ze willen natuurlijk een outfit uitkiezen die goed past bij thema.

Zelf een thema bepalen en bijpassende decoratie en accessoires is zoeken niet makkelijk en kost veel tijd. Het Hofhouse team ontzorgt jou volledig en regelt alle decoratie en accessoires voor jouw themafeest. Met zoveel slingers toeters en bellen als jij wenst.

De juiste entertainment

Een goed bedrijfsfeest in Den Haag, daarbij hoort live entertainment. Denk hierbij aan een dj die leuke muziek draait of juist een band. Naast muziek kan het ook leuk zijn om een act te verzorgen of in te huren. Een goochel- of dansact kan zorgen voor extra beleving en sfeer, waardoor jouw bedrijfsfeest niet snel vergeten wordt. Hofhouse beschikt over een breed netwerk artiesten en dj’s en is daarom in staat de beste entertainment voor jouw bedrijfsfeest te regelen.

Waarom kiezen voor Hofhouse?

Hofhouse is de beste evenementenlocatie in Den Haag op gebied van bedrijfsfeesten. Bekijk hieronder alle voordelen: 

  • Trendy evenementenlocatie
  • Centraal gelegen in Den Haag
  • Goed te bereiken met auto en met het OV
  • Wij ontzorgen je volledig
  • Een oppervlakte van 1000 m² 

Wil je jouw bedrijfsfeest organiseren bij Hofhouse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.