Spring naar content

Borrelen Den Haag

Borrelen Den Haag

Den Haag is een perfecte stad om heerlijk te kunnen borrelen. Met vrienden, collega’s of samen met je geliefde. Samen heerlijk borrelen in Den Haag.

Borrelen bij Hofhouse in Den Haag

Naast alle heerlijke gerechten die je bij Hofhouse kunt ervaren, is onze prachtige locatie ook dé ideale plek voor een lekkere borrel. Met een uitgebreid assortiment aan wijnen, speciaal bieren en exotische cocktails, zorgt ons barpersoneel voor een onvergetelijke avond. Borrelen in Den Haag? Dat doe je bij Hofhouse!

Hofhouse is een prachtige en ruime locatie met internationale allure. De groene oase van planten verwelkomt je direct bij de ingang, waarna een bijzonder staaltje architectuur je tegemoet komt. Allemaal te danken aan architectenbureau OMA, opgericht door Rem Koolhaas. Geen saaie ruimtes met grote witte vlakken, maar tof artwork aan de muren en genieten van fancy bites. Kom jij proeven?

Borrelen Den Haag

Wil je lekker borrelen in Den Haag? Kies dan voor Hofhouse. Hofhouse kenmerkt zich mede aan zijn centrale locatie. Onze locatie bevindt zich namelijk midden in het bruisende zakelijke district van Den Haag. Ideaal voor een lekkere borrel in Den Haag.

Kom je met de trein om te borrelen in Den Haag? Hofhouse bevindt zich direct naast het Centraal Station van Den Haag! In nog geen 5 minuten sta je vanaf het perron in de prachtige locatie van Hofhouse. Je verlaat het Centraal Station aan de oostzijde. Steek de trambanen over en loop onder het rijkskantoor door, de Turfmarkt op. Aan je linkerhand vind je Hofhouse.

Kom je met de auto? Rondom Hofhouse zijn er diverse mogelijkheden om te parkeren. De volgende twee locaties liggen het meest centraal:

  • Q-Park Rijstraat (onder Hofhouse) Ammunitiegaven 825
  • Q-Park Helicon (3 minuten lopen) Zwartweg 40

Borrelen bij Hofhouse?

Wil je verzekerd zijn van een plekje om te borrelen bij Hofhouse? Reserveer dan gemakkelijk jouw plekje. Zowel in ons prachtige pand als buiten op het terras, in het heerlijke zonnetje. Die keuze is aan jou.

Voor welk drankje ga jij?