Spring naar content

Congres Den Haag

Congres Den Haag

Welkom bij Hofhouse , de trendy congreslocatie in het bruisende Den Haag! Of je nu op zoek bent naar een inspirerende plek voor je volgende congres, seminar, of zakelijke bijeenkomst, Hofhouse biedt alles wat je nodig hebt en meer. Gelegen in de historische en iconische Torenstraat, is Hofhouse een opvallend en modern gebouw met veel glas en staal, dat zeker de aandacht trekt. Het interieur is net zo indrukwekkend, met stijlvolle en moderne zalen die aan elke wens kunnen voldoen. Of je nu een kleine en intieme bijeenkomst of een grootschalige evenement met honderden deelnemers organiseert, Hofhouse biedt de flexibiliteit die je nodig hebt om jouw congres tot een succes te maken.

Volledige ontzorging voor een congres in Den Haag

Maar dat is nog niet alles! Bij Hofhouse is er ook aan de details gedacht, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de aankleding van jouw evenement. Met onze volledige ontzorging, nemen wij de zorg voor de aankleding van jouw evenement uit handen en zorgen wij dat alles tot in de puntjes verzorgd is. En natuurlijk mag heerlijk eten en drinken niet ontbreken tijdens jouw evenement. Bij Hofhouse bieden wij uitstekende catering, inclusief ontbijt, lunch en diner. Ook kun je gezellig netwerken of genieten van een borrel in onze sfeervolle loungebar op de begane grond. Benieuwd wat we te bieden hebben? Bekijk onze menukaart!

 

 

Met een oppervlakte van 1000 m2 biedt Hofhouse ruimte voor maar liefst 350 zitplaatsen. En ook de faciliteiten voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen zijn top. Zo is er uitstekende catering inclusief ontbijt, lunch en diner, en kun je na afloop van je evenement informeel borrelen of netwerken in de sfeervolle loungebar op de begane grond.

Bereikbaarheid congres Den Haag

Bereikbaarheid is ook geen probleem bij Hofhouse. Wij zijn gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Onze locatie is op loopafstand van het Centraal Station van Den Haag, waardoor wij gemakkelijk te bereiken zijn vanuit alle hoeken van het land.

  •   Trendy evenementenlocatie
  •   Centraal gelegen in Den Haag
  •   Goed te bereiken met de auto en het OV
  •   Volledige ontzorging bij aankleding congres
  •   Een oppervlakte van 1000 m2
  •   Ruimte voor 350 zitplaatsen

Kortom, Hofhouse is de perfecte locatie voor jouw volgende evenement. Met onze trendy locatie, flexibele zalen, uitstekende catering en geweldige faciliteiten, beloven wij jou een evenement om nooit te vergeten. Dus waar wacht je nog op? Kom langs en ontdek wat Hofhouse voor jouw evenement kan betekenen! Wil je jouw evenement vastleggen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!