Spring naar content

Congreslocatie Den Haag

Congreslocatie Den Haag

De meesten mensen hebben weleens gehoord van het woord “congres”. Zeker als je in het bedrijfsleven werkt. Wellicht heb je dan al één of meerdere congressen bijgewoond. Een congres is altijd interessant om kennis en gedachten met anderen uit te wisselen en daarom snappen we heel goed dat je een congres wilt organiseren. Voor velen is het organiseren van een congres al een ervaring op zich, los van de resultaten die het congres nog eens opleveren. Het organiseren van een succesvol congres kan op een positieve manier bijdragen aan het imago van je bedrijf. Begin daarom wel op tijd met organiseren van jouw congres.

Waarom een congres organiseren?

Het doel wat je wilt bereiken met een congres, is het bij elkaar brengen van mensen die iets met jouw bedrijf, thema of onderwerp te maken hebben. Het motief is altijd zakelijk. Men komt bij elkaar om gedachten te wisselen, mee te denken over innovatieve mogelijkheden of betrokken te raken bij een organisatie. Een congres kan op uitnodiging zijn, maar het kan ook een open event zijn die toegankelijk is voor iedereen.

Geschikte congreslocatie

Niet elke evenementenlocatie is ook daadwerkelijk geschikt als congreslocatie. Wil je een congres organiseren in Den Haag of omgeving Den Haag? Dan ben je bij Hofhouse op het juiste adres. Hofhouse is een bijzonder staaltje architectuur met veel groen en lichtinval. Daarbij is het ruim opgezet, waardoor grote groepen mensen gemakkelijk kunnen worden opgevangen en heeft het tot wel 350 zitplaatsen.

Wat zijn de voordelen van een congres op locatie?

Waarom wil je een congres nog op een locatie buiten de deur organiseren? Digitaal zijn er immers zoveel mogelijkheden. Hieronder vind je een aantal belangrijke redenen om een congres op locatie te organiseren:

Ideeën: niets zo inspirerend als een congres op een mooie locatie. Het is verfrissend en vernieuwend.
Motivatie: een inspirerende locatie motiveert iedereen!
Leren: een congres kan een mooie manier zijn om kennis op te doen.
Netwerken: goede gelegenheid om je netwerk uit te breiden.
Persoonlijk: een congres op locatie is veel persoonlijker dan een online congres.

Waarom is Hofhouse de ideale congreslocatie?

Hofhouse is een mooie congreslocatie die ruimte biedt voor 350 man. Er zijn geen saaie ruimtes met witte muren en een systeemplafond. Het tegenovergestelde is waar. De ruimtes zijn ingericht met veel kleur, er hangen kunstwerken aan de muur en staat vol met groendecoratie. Daarbij ontzorgt Hofhouse jou volledig. Zij zorgen ervoor dat de ruimte compleet naar jouw wens wordt aangekleed met accessoires en decoratie. Denk hierbij ook aan het podium, de eventuele sprekers en het presentatiemateriaal zoals een beamer.

Hieronder vind je alle voordelen van Hofhouse, congreslocatie in Den Haag:

  • Trendy evenementenlocatie (veel licht, groen en kunstwerken)
  • Centraal gelegen in Den Haag
  • Goed te bereiken met de auto en het OV
  • Volledige ontzorging bij aankleding congres
  • Een oppervlakte van 1000 m²
  • Ruimte voor 350 zitplaatsen

Zie je Hofhouse als jou geschikte congreslocatie? Vraag dan meteen een offerte aan!

Wil je jouw netwerkborrel, zakelijke bijeenkomst, bruiloft, jubileum of ander event op onze evenementenlocatie in Den Haag organiseren? Neem gerust contact op via ons telefoonnummer 06 82463895. Ook kan je ons mailen via info@hofhouse.nl