Spring naar content

Eten in de stad Den Haag

Op zoek naar de perfecte plek voor een zakelijke lunch of een informele borrel met collega’s? Eten in de stad Den Haag doe je uiteraard bij Hofhouse! Ons restaurant is jouw go-to in Den Haag, vooral als je werkt in de nabijgelegen ministeries. Onze centrale locatie naast Den Haag Centraal maakt ons de ideale plek voor een snelle of uitgebreide lunch. Je vindt ons op de Rijnstraat nummer 10. Kom te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer, want Hofhouse is ontzettend goed te bereiken.

Wat voor lekkers kun je eten in de stad Den Haag?

Bij Hofhouse in Den Haag is de keuze reuze, zeker voor de zakelijke gast. Onze nieuwe centrale keuken biedt een breed scala aan culinaire opties. Probeer eens onze wisselende lunch deal, of kies voor een klassieke Hofhouse tosti met gegrilde beenham, belegen kaas en tomaat. Ben je in de stemming voor een culinair hoogstandje? Onze gemarineerde zalm met kropsla, citroenmayonaise, rode ui en kappertjes is een ware traktatie.

Voor de snelle beslisser hebben we een uitgebreid aanbod aan broodjes, zoals de hete Surinaamse kip met rode paprika en chili, of de smaakvolle hummus met geroosterde groenten. En natuurlijk mogen onze salades niet ontbreken, zoals de frisse Ceasar salad met parmezaan, croutons, gerookte kip en bacon.

 

Organiseer een onvergetelijk evenement op onze locatie

Wist je dat je niet alleen kunt eten bij ons in de stad Den Haag? Onze horecagelegenheid bestaat uit 1000m2 en biedt ruimte voor 350 zitplekken. Zo kun je Hofhouse afhuren voor een vet evenement. Denk aan het organiseren van:

  • Een liefdevol trouwfeest
  • Een grote netwerkborrel
  • Een knalfuif voor je voltallige personeel
  • Een inspirerende masterclass
  • Zakelijke borrels of events
  • De presentatie van jouw nieuwste product

Zowel particuliere als zakelijke events organiseren we met veel plezier voor je. Er is ontzettend veel mogelijk, dus neem ons vooral mee in jouw dromen voor het evenement dat je gaat organiseren. We denken graag met je mee en vertellen je in een kennismakingsgesprek alles over de beschikbare opties. 

Boek een tafel in ons gezellige restaurant als je wilt eten in de stad Den Haag

Jij wilt bij ons in de stad Den Haag heerlijk eten of een zakelijke lunch. Dat kan! Reserveer van tevoren wel even een tafel via het online boekingssysteem. Zo weet je zeker dat je kunt genieten van een heerlijke maaltijd bij Hofhouse. Wil je binnenkort een evenement bij ons organiseren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 824 638 95 of een e-mail sturen naar info@hofhouse.nl.