Spring naar content

Evenementenlocatie Den Haag

Evenementenlocatie Den Haag

Ben je op zoek naar de perfecte locatie voor een feestelijk event, inspirerende netwerkborrel of zakelijke bijeenkomst? Wil je een bruidsfeest of jubileumpartij organiseren? Dan ben je bij Hofhouse aan het juiste adres! Met een oppervlakte van 1000 m² is Hofhouse dé beste evenementenlocatie in Den Haag. Wil je direct de beste evenementen locatie Den Haag huren? Be our guest!

Hofhouse is dé plek waar alles samenkomt. Met een sfeervolle lichte ruimte van 1000 m², circa 350 zitplaatsen en een groot terras is Hofhouse de ideale evenementenlocatie in Den Haag voor inspirerende events. Een fancy lunch, personeelsfeest, (feestelijke) netwerkborrel, eventueel zelfs met DJ of omdat er gewoon wat te vieren valt. Het kan allemaal in Den Haag. De open units geven je letterlijk een kijkje in de keuken. Je kunt het ruiken, proeven horen voelen en zien. Geniet van smakelijke wereldgerechten en een uitgebreide drankkaart.

Unieke evenementenlocatie in Den Haag

We zijn een unieke evenementenlocatie die verbindt, uitdaagt en inspireert. De ruimte binnen en het terras buiten zorgen voor talloze mogelijkheden. Van grote presentaties met 350 man tot persevenementen en van productaankondigingen tot workshops. Alles is mogelijk! Maar ook voor bedrijfsfeestjes, vergaderingen of private dining zijn de mogelijkheden grenzeloos. Wij kunnen jou compleet ontzorgen en regelen alles van begin tot eind. 

Hofhouse is een prachtige evenementenlocatie in Den Haag. Compleet ontworpen door het befaamde architectenbureau OMA. Een bijzonder staaltje architectuur met veel groen en natuurlijk veel licht. Kortom de locatie heeft alles om jouw evenement te laten slagen.

Hofhouse de plek voor jouw zakelijke bijeenkomst, netwerkborrel, bruidsfeest, jubileum party, lunch of personeelsfeest. Bekijk hieronder de voordelen!

  • Trendy evenementenlocatie
  • Centraal gelegen in Den Haag
  • Groene oase vol excentrieke planten
  • Goed te bereiken met de auto en met het OV
  • Volledig ontzorging voor en tijdens evenement
  • Een oppervlakte van 1000 m²
  • Ruimte voor 350 zitplaatsen

Wilt u meer informatie? Download dan ons inspiratiemagazine!

Netwerken doe je bij Hofhouse

Netwerken en genieten op hetzelfde moment. Dat kan bij Hofhouse! De perfecte loactie om te netwerken en tegelijkertijd te ontspannen. Met de keuze uit speciale cocktails, diverse wijnen en speciaalbieren. Lekker drinken op ons ruime terras of in onze open ruimte. Zie je Hofhouse als geschikte evenementenlocatie voor jouw evenement? Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan of stuur ons een mail via info@hofhouse.nl

Klaar om te feesten? Hofhouse heeft naast alle business mogelijkheden ook de beste locatie voor een feestje. Hofhouse regelt alles van A tot Z. Van het aankleden van de ruimte tot het zoeken naar de beste DJ voor jouw feestje. Met het benodigde personeel om jouw gasten in de watten te leggen. Bij Hofhouse ga je voor het complete plaatje!

Wil je een offerte aanvragen?

Wil je jouw netwerkborrel, zakelijke bijeenkomst, bruiloft, jubileum of ander event op onze evenementenlocatie in Den Haag organiseren? Neem gerust contact op via ons telefoonnummer 06 82463895. Ook kan je ons mailen via info@hofhouse.nl