Spring naar content

Feestlocatie Den Haag

Feestlocatie Den Haag

Hofhouse leent zich als dé perfecte feestlocatie in Den Haag. Dus ben jij op zoek naar de locatie voor jouw volgende feest in Den Haag? Dan is Hofhouse dé feestlocatie voor jou!

Dé feestlocatie van Den Haag

Een feestelijk event, zakelijke bijeenkomst, bruidsfeest of jubileumfeest. Elk event die je maar kan bedenken kunnen we regelen bij Hofhouse. Met een oppervlakte van 1000 m² leent de ruimte zich voor zowel grote als kleinere feesten. We zijn een allround evenementenlocatie met diverse doeleinden.

Een prachtige locatie met een oase van groen. Architectenbureau OMA, opgericht door Rem Koolhaas, heeft gezorgd voor een bijzonder staaltje architectuur in Hofhouse. Geen saaie ruimtes met witte muren, maar vet artwork aan de muren en fancy bites. 

Ben je naast een locatie ook nog aan het zoeken naar bijvoorbeeld een DJ, licht en geluid of andere faciliteiten? Ook daar helpen wij je bij! Complete ontzorging van A tot Z, Hofhouse is dé locatie voor jouw feest.

Centraal gelegen feestlocatie in Den Haag

De locatie van Hofhouse bevindt zich midden in het zakelijke district van Den Haag. Dat maakt Hofhouse een centraal gelegen feestlocatie midden in Den Haag! Door de centrale ligging, is Hofhouse ook vanuit diverse mogelijkheden te bereiken.

Openbaar vervoer

Hofhouse ligt direct naast het Centraal Station van Den Haag. In nog geen 5 minuten sta je vanaf het perron in de prachtige locatie van Hofhouse. Je verlaat het Centraal Station aan de oostzijde. Steek de trambanen over en loop onder het rijkskantoor door, de Turfmarkt op. Aan je linkerhand vind je Hofhouse.

Parkeren

Wanneer je met de auto naar Hofhouse komt, zijn er verschillende mogelijkheden om te parkeren. De makkelijkste optie is om te kiezen voor een Q-Park parkeergarage. Deze vind je op de volgende locaties:

  • Q-Park Rijstraat (onder Hofhouse)
  • Ammunitiegaven 825
  • Q-Park Helicon (3 minuten lopen)
  • Zwartweg 40

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw event of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan direct een offerte aan!

Jouw event in de feestlocatie van Den Haag?

Meer weten over dé feestlocatie van Den Haag? We helpen je graag verder! 

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw event of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Bij verzending van dit formulier ga je akkoord met ons privacy statement