Spring naar content

Feestzaal Den Haag

Feestzaal Den Haag

Ben je op zoek naar een feestzaal in Den Haag? Dan hoef je niet verder te zoeken. Hofhouse leent zich daarin als dé ideale feestzaal in Den Haag! Een prachtige locatie omringd door een groene oase van planten en een ongedwongen sfeer. Wat wil je nog meer op jouw volgende event?

Dé feestzaal van Den Haag

Een unieke feestzaal in Den Haag om jouw event te organiseren? Hofhouse in Den Haag is dé ideale locatie! Met een ontspannen sfeer er internationale allure begeef jij je direct in een fijne omgeving. Een uitgelichte locatie voor jouw zakelijke netwerkborrel of feestelijk event.

Jouw feestzaal compleet naar eigen smaak inrichten? Ook dat is mogelijk! Via deze manier kunnen we de locatie helemaal indelen naar jouw smaak. Ben je naast een prachtige locatie, ook op zoek naar een dj, fotograaf, beamer of andere tools voor jouw event? Geen zorgen, ook dat nemen wij voor je over.

Kortom: een prachtige feestzaal in Den Haag. Een unieke locatie door de toffe architectuur en de groene oase aan planten. De lange Hofhouse bar nodigt je uit om plaats te nemen. Waar je sfeervol kunt genieten van een heerlijke cocktail, speciaalbiertje of één van wijnen. Enjoy!

Feestzaal midden in het centrum van Den Haag

Hofhouse is gelegen in hét zakelijke district van Den Haag. Dat wilt ook wel zeggen dat er ontelbaar mogelijkheden zijn om bij Hofhouse te komen. Zo bevindt Hofhouse zich direct naast het Centraal Station van Den Haag op nog geen 5 minuten lopen af. Daarnaast zijn er verschillende parkeergelegenheden in de buurt van Hofhouse:

  • Q-Park Rijstraat (onder Hofhouse)
  • Ammunitiegaven 825
  • Q-Park Helicon (3 minuten lopen)
  • Zwartweg 40

Meer weten over feestzaal in Den Haag?

Wil je graag meer informatie ontvangen over de perfecte feestzaal in Den Haag? We helpen je graag verder! Via onderstaand formulier kan je gemakkelijk contact opnemen, onze collega’s nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om al jouw vragen te bespreken.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw event of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan direct een offerte aan!

Offerte aanvragen

Bij verzending van dit formulier ga je akkoord met ons privacy statement