Spring naar content

Hofhouse Borrel

Dé Hofhouse Borrel

Een stijlvolle plek voor een borrel

Hofhouse biedt dé ideale locatie voor een event midden in het bruisende zakelijke district van Den Haag. Met een sfeervolle ruimte van 1000 vierkante meter, ongeveer 350 zitplaatsen en een prachtig ruim terras kijk je je ogen uit!

 

Hofhouse Borrel

De vrijdagmiddagborrel vier je bij Hofhouse! Ga heerlijk je weekend in met een lekker hapje en een drankje. Of je dit nou met je leukste collega´s doet of met een groepje vrienden, bij de Hofhouse Borrel is iedereen welkom.

Neem plaats aan de lange Hofhouse Bar en laat je in de watten leggen door het professionele barpersoneel. Van de meest exotische cocktails tot een lekker speciaal biertje. Onze bar biedt een ruime keuze aan verfrissende drankjes.

 

Vier je weekend bij de Hofhouse Borrel

Iedere derde vrijdag van de maand organiseren wij de Hofhouse Borrel. Dé plek om het weekend in te gaan. Vanaf 16:00 staat ons gedreven personeel klaar om te zorgen voor een onvergetelijke avond.

Geniet van een heerlijk drankje en laat je zintuigen prikkelen met de beste gerechten uit onze internationale keukens. Vlieg van de New York burgers naar de Aziatische keuken en ontdek de wereldse smaken.

Waar: Hofhouse Den Haag

Wanneer: Iedere derde vrijdag van de maand

Hoe laat: 16:00 – 23:00

 

House of Events

Naast de Hofhouse Borrel organiseren wij nog verschillende andere events op onze prachtige locatie. Wil je meer weten? Bekijk dan onze eventpagina: https://hofhouse.nl/events/ 

Daarnaast biedt Hofhouse ook de mogelijkheid om jouw eigen event te organiseren. Van een uitgebreide lunch tot een feestelijke netwerkborrel, voor alle gelegenheden biedt de prachtige ruimte van Hofhoude het perfecte decor.