Spring naar content

Koffie Den Haag

Heerlijke Koffie in Den Haag

Als je in Den Haag werkt, weet je hoe belangrijk een goede kop koffie kan zijn. Soms is dat het enige wat je nodig hebt om de dag door te komen, toch? Nou, bij Hofhouse snappen we dat helemaal. We zijn niet zomaar een koffieplek; we bieden je een rustmoment, precies in het midden van alle zakelijke hectiek.

Stel je voor: je stapt even buiten je kantoor na een drukke ochtend. Je hebt nog een drukke middag voor de boeg, vol meetings en deadlines. Je eerste stop? Hofhouse. Wij staan al klaar met de koffiemachine op volle toeren. Een cappuccino met precies genoeg schuim, of een sterke espresso die je een extra boost geeft – zeg het maar, wij fixen het voor je.

Koffie in Den Haag

Den Haag kent veel leuke plekjes voor een lekkere koffie. Toch biedt Hofhouse jouw een aantal unieke ervaringen in vergelijking met andere hotspots. Zo bevindt Hofhouse zich dicht bij het centrale station. Altijd handig als je met het openbaar vervoer reist! Ook is Hofhouse dé hotspot midden in het bruisende gedeelte van Den Haag, namelijk het zakelijke district. Vol prachtige gebouwen, architectuur en gezellige plekjes.

Een menu dat complementeert

En wat past er beter bij een uitstekende kop koffie dan een heerlijke lunch? Met onze nieuwe keuken bieden we een gevarieerd menu dat perfect aansluit bij jouw koffiemoment. Geniet van onze klassieke broodjes zoals een rijkelijk belegde Old Amsterdam sandwich, of een lichte en verfrissende Caesar Salad. Voor vegetarische opties hebben we heerlijke gerechten zoals onze ‘Hummus’ sandwich.

Koffie to go Den Haag

Op weg naar een belangrijke afspraak, maar je hebt nog nét even die extra kick nodig? Aan het haasten naar de trein, maar je verlangt nog naar een verse cappuccino? Bij Hofhouse kan je ook terecht voor een heerlijke koffie to go! Onze barista’s maken de lekkerste koffie, cappuccino, latte macchiato en veel meer. Wil je meer weten over de verschillende soorten warme dranken die wij schenken? bekijk dan alvast onze menukaart.

 

 

Een ontspannen sfeer in het zakelijke hart

Wat Hofhouse zo speciaal maakt, is de sfeer. Het is niet alleen de plek waar je even snel een koffie haalt, het is waar je even kunt ademhalen. Ons terras is perfect om tussen afspraken door van de zon te genieten, of om na een lange dag even bij te praten met collega’s. Het is een klein stukje rust in de drukte van de stad.

Gemak en toegankelijkheid

De locatie van Hofhouse in het centrum van Den Haag maakt het de ideale bestemming voor zakelijke professionals. Je vindt ons in de Rijnsstraat 10 in, precies in het zakelijke hart van de stad. Of je nu met het openbaar vervoer of de auto komt, wij zijn makkelijk bereikbaar en bieden een welkome pauze in je drukke dag.

Plan jouw pauze met koffie in Den Haag bij Hofhouse

Dus, heb je morgen een drukke dag in Den Haag? Maak dan een pitstop bij Hofhouse. Wij zorgen voor de koffie (en meer) zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is. Zien we je daar?