Spring naar content

Koffie Den Haag

Heerlijke Koffie in Den Haag

Stop voor een heerlijke verse koffie eens bij Hofhouse! Een bruisende hotspot, geleden midden in het zakelijke district van Den Haag. Ontdek de verschillende smaken van diverse wereldkeukens onder één dak. Zo combineer je jouw koffiemoment met een heerlijke lunch, borrel of diner bij Hofhouse. Dat is pas genieten.

 

Koffie in Den Haag

Den Haag kent veel leuke plekjes voor een lekkere koffie. Toch biedt Hofhouse jouw een aantal unieke ervaringen in vergelijking met andere hotspots. Zo bevindt Hofhouse zich dicht bij het centrale station. Altijd handig als je met het openbaar vervoer reist! Ook is Hofhouse dé hotspot midden in het bruisende gedeelte van Den Haag, namelijk het zakelijke district. Vol prachtige gebouwen, architectuur en gezellige plekjes.

 

Daarnaast is de keuze altijd groot bij Hofhouse. Met diverse wereldkeukens onder één dak is er voor iedere smaak wel wat te vinden. Zo kan je kiezen voor:

  • Een heerlijk broodje van Alley’s Bakery
  • Gezonde (vegan) lunch van Green Leafs
  • De Mexicaanse sferen bij Mad Mex
  • Een Aziatische snack bij All Asian
  • Op reis naar Amerika bij Burger Time
  • Een overheelijke maaltijd bij de Italiaanse Valpolicella

Geniet van de verschillende smaken en indrukken en laat je compleet in de watten leggen door ons vriendelijke personeel. We helpen je graag verder!

 

Koffie to go Den Haag

Op weg naar een belangrijke afspraak, maar je hebt nog nét even die extra kick nodig? Aan het haasten naar de trein, maar je verlangt nog naar een verse cappuccino? Bij Hofhouse kan je ook terecht voor een heerlijke koffie to go! Onze barista’s maken de lekkerste koffie, cappuccino, latte macchiato en veel meer. Wil je meer weten over de verschillende soorten warme dranken die wij schenken? bekijk dan alvast onze menukaart.

 

Alley’s Bakery

De lekkerste warme dranken scoor je bij Alley’s Bakery. Onze eigen barista’s toveren met de warme smaken van koffie om voor jouw de lekkerste koffie in Den Haag te maken. Schuif aan bij de Hofhouse bar of geniet van jouw koffie to go op weg naar je volgende afspraak. Voor elk koffiemoment staan wij voor je klaar!

 

Naast een overheerlijke en verse koffie, kan je bij Alley’s Bakery ook genieten van verse ontbijt- en lunchgerechten. Zodra je het prachtige pand van Hofhouse binnen komt lopen, komen de geuren van vers gebakken brood en gemalen koffie je al tegemoet. Een ideale plek voor jouw koffie in Den Haag!

 

Geniet van een uitgebreid ontbijt, vers tussendoortje of een heerlijk lunchgerecht van de kaart bij Alley’s Bakery.