Spring naar content

Ontbijten in Den Haag

Ontbijten in Den Haag

Ook voor een heerlijk ontbijt in Den Haag kan je terecht bij Hofhouse. Met een dagverse bakkerij én een plant based hotspot in ons midden, hebben wij alle verse en zelf gemaakte ingrediënten in huis voor dé perfecte ontbijt locatie in Den Haag!

 

Met onze centrale ligging middenin het zakelijke district van Den Haag én pal naast het centraal station, zijn we bij Hofhouse de ideale start van een dagje op pad in Den Haag. Zo start je je dag na een treinrit met een heerlijk ontbijt bij Hofhouse! 

 

De ontbijtkeukens bij Hofhouse

 

Alley’s bakery

Start je dag met een heerlijke koffie of cappuccino van onze barista’s met een versgebakken croissant of pain au chocolat. Neem plaats  in ons restaurant en geniet van jouw ontbijt in Den Haag! 

 

Naast de zoete ontbijtjes als een croissant, stuk bananenbrood of een cupcake, hebben we ook verschillende luxe belegde broodjes. Zo krijg je ook de mogelijkheid om je dag te starten met een krokante zalm sandwich of een tuna melt! Zo zorgen we er voor dat we voor ieder wat wils hebben.

 

Benieuwd naar alle lekkernijen van Alley’s Bakery? Bekijk de menukaart hier.

 

Alley’s Green Leafs

Ga jij voor een bewuste en gezonde levensstijl? Dan is Alley’s Green Leafs dé match voor jou! Alley’s liefde voor plant based eten gaat verder dan het serveren van gezonde en smakelijke gerechten. We werken met alleen de allerbeste biologische, raw en onbewerkte ingrediënten zónder toevoegingen of zoetstoffen. 

 

Ook zijn alle producten bij Alley’s Green Leafs duurzaam ingekocht wat ons een keuken maakt met minder CO2-uitstoot! Zo maken we met elk gerecht bij Alley’s Green Leafs ze aarde een stukje groener en gezonder. Goed voor jou en voor het milieu!

 

Wil je meer weten over alle duurzame en plant based producten? De menukaart vind je hier.

 

Zakelijk ontbijten in Den Haag

Ben je op zoek naar een locatie voor een zakelijk ontbijt voor jouw bedrijf? Ook dit kunnen we faciliteren bij Hofhouse. Zo bieden we jou de ruimte om een vergadering of bespreking te houden op onze locatie, waar wij zorgen voor een uitgebreid en vers gemaakt ontbijt.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een zakelijk ontbijt in Den Haag? Vul ons contactformulier in of bel direct naar 06 – 824 638 95.