Spring naar content

Terras in Den Haag

Terras in Den Haag

Een unieke hotspot met een prachtig terras in Den Haag.

Hofhouse is een bruisende hotspot midden in het zakelijke district van Den Haag. Met verschillende wereldkeukens onder één dak is er een ruime keuze aan diverse soorten gerechten en smaken. 

Het terras van Hofhouse geeft je de kans om te genieten van het zonnetje en de rust, midden in het drukke zakelijke district. Zo kan je toch even heerlijk genieten van een terras in Den Haag! Een rustige en zonnige plek waar je kan genieten van een snelle lunch, uitgebreid diner of een gezellige borrel!

Hofhouse leent zich als de ideale plek voor ontmoetingen. Een borrel met je collega’s, lekkere lunch met je vrienden of het eindstation van een dagje weg.

 

House of lunch

Met een keuze uit verschillende wereldkeukens kan je jouw lunch zo uitgebreid maken als je zelf wilt! Ontdek de wereldse smaken die Hofhouse in huis heeft.

Met mooi weer leent ons ruime terras voor een heerlijke lunch in de zon. Optimaal genieten van jouw lunch op het terras in Den Haag.

 

House of drinks

Of je nou samen met je collega’s een borrel drinkt na het werk of gezellig met je vrienden aansluit aan de Hofhouse bar. Voor elke gelegenheid biedt Hofhouse dé perfecte gelegenheid om even te ontspannen.

De Hofhouse bar biedt een ruim assortiment aan verschillende soorten drankjes. Zo serveren wij diverse (speciale) warme dranken en frisdranken. Ga je toch voor een borrel? Bekijk dan is onze uitgebreide wijn en bierkaart of laat je verrassen door het barpersoneel met een speciale cocktail!

Die lekkere cocktail of dat koude biertje drink je natuurlijk gewoon lekker op het gezelligste terras van Den Haag. Genieten van de zon met een verfrissend drankje in je handen. Wat wil je nog meer?

 

House of events

Eén centrale plek waar alles samenkomt. Met een sfeervolle ruimte van 1000 vierkante meter, ongeveer 350 zitplaatsen en een prachtig ruim terras is Hofhouse de perfecte locatie voor jouw event!

Ben je op zoek naar een inspirerende locatie voor een fancy lunch, personeelsfeest, feestelijke netwerkborrel of omdat er gewoon iets te vieren is. Voor alle gelegenheden biedt de prachtige ruimte van Hofhouse het perfecte decor. 

Voor alle events die met mooi weer gehouden worden, openen wij het meest sfeervolle terras van Den Haag. Een genot om jouw event buiten in de zon te kunnen organiseren!

 

Benieuwd naar de heerlijke gerechten die we serveren? Neem alvast een kijkje op onze uitgebreide menu!