Spring naar content

Vegetarisch restaurant in Den Haag

Vegetarisme neemt – net zoals veganisme – al jaren toe in populariteit. Wil jij heerlijk vegetarisch eten in een prettig restaurant in Den Haag? Dan is Hofhouse dé hotspot waar jij terechtkunt! Onze horecazaak met internationale allure wordt dagelijks (we zijn iedere werkdag geopend) bezocht door dagjesmensen, Hagenezen en Hagenaars, forenzen, expats, zakenlui en foodies die zin hebben in een unieke restaurantbeleving. Breng een bezoek aan de Rijnstraat 10, daar zitten we gevestigd, en waan je in een foodwalhalla! Veel eetplezier is sowieso gegarandeerd. 

 

Verrassend vegetarisch eten in ons unieke restaurant in Den Haag

Als je verrast wilt worden in een (niet geheel) vegetarisch restaurant in Den Haag, dan breng je een bezoek aan onze unieke hotspot. Wij hebben meerdere keukens en een bar onder één dak, waardoor we een heel divers aanbod met heerlijke gerechten hebben. Denk bijvoorbeeld aan een vers gebakken broodje rijkelijk belegd met courgette, aubergine, zongedroogde tomaat en muhammara. Meer zin in een voedzame, gezonde vegetarische maaltijd? Kies dan voor een van de healthy salades of pokébowls. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een minder gezonde, maar wel overheerlijke lunch. Zo zijn er diverse Mexicaanse, Amerikaanse en Aziatische streetfoodgerechtjes te kiezen bij onze hotspot. Bij Hofhouse is er namelijk voor iedere liefhebber van lekker eten wat wils!

 

Geniet van vegetarische hapjes en drink een lekkere borrel

Een lunch of borrel in een vegetarisch restaurant in Den Haag is niet compleet zonder lekkere drankjes. Gelukkig hebben wij een uitgebreide drankkaart, waar de heerlijkste wijnen, speciaalbieren, cocktails (ook alcoholvrij) en gin & tonics op aanwezig zijn. Zo kun jij jouw vegetarische lunch, borrel of feestje compleet maken met een alcoholische of non-alcoholische versnapering. Neem zeker eens een kijkje in onze digitale drankkaart, zodat je je alvast kunt verheugen op de drankjes die je bij ons kunt drinken. Laat de menukaart met eten nog even voor wat het is, want dan kun je je in ons restaurant echt laten verrassen door alle maaltijden. Wij verklappen alvast: er is genoeg keuze voor vegetariërs.

 

Reserveer jouw plek bij onze unieke hotspot

Wacht niet langer en boek een tafel via ons online reserveringssysteem. Met deze reservering ben jij ervan verzekerd dat je vegetarisch kunt eten in ons populaire restaurant in Den Haag. Kom je toch liever op de bonnefooi langs? Dat kan ook, want we hebben genoeg plek op onze 1000 m2. Zien we je snel? Wij kijken ernaar uit!