Spring naar content

Bijzonder lunchen in Den Haag

Zin in iets speciaals voor de lunch in Den Haag? Bij Hofhouse aan de Rijnstraat 10 moet je zijn! Perfect voor drukke werkdagen, met een fijne locatie vlak bij het station. Of je nu een lokale professional bent, een dagje in de stad bent, of gewoon even wilt ontsnappen aan de kantoordrukte, wij hebben wat je zoekt. Open van maandag tot vrijdag, staan we klaar om je te verrassen met onze unieke lunchgerechten.

 

Bijzonder lunchen in Den Haag bij een unieke hotspot met internationale allure

Ons team in de keuken legt zich toe op gerechten die jouw lunchpauze net dat beetje extra geven. Zo hebben we die heerlijke ‘Hete Surinaamse Kip’ sandwich die perfect is voor als je zin hebt in iets hartigs. Of wat dacht je van een frisse ‘Gemarineerde Zalm’ salade? En we vergeten onze vegetarische en vegan collega’s niet – de ‘Hummus’ sandwich is een echte aanrader.

 

Onvergetelijke zakenlunches en business events

Met een oppervlakte van 1000 m² hebben wij de perfecte locatie om bijzonder te kunnen lunchen in Den Haag. Veel zakenmensen strijken dan ook neer in Hofhouse. Wil jij de zakenlunch of jouw business event naar een hoger niveau tillen? Dan zijn wij jouw partner in crime. Er is plek voor maar liefst 350 zitplaatsen, zodat al jouw medewerkers (al dan niet met hun partner) kunnen genieten van een heerlijke zakenlunch. Hierbij is alles mogelijk. Vertel ons wat jouw wensen zijn, zodat wij jouw evenement optimaal kunnen neerzetten. Jouw wens is onze uitdaging en wij ontzorgen je volledig. Zo geniet jij op de dag zelf, samen met je voltallige personeel, van een bijzondere lunch bij Hofhouse.

 

Reserveer jouw bijzondere lunch in Den Haag

Een plekje reserveren is slim, zeker als je met een grotere groep komt. Dit doe je eenvoudig via ons online reserveringssysteem. Maar als je toevallig in de buurt bent en zin hebt in een goede lunch, loop dan gerust binnen. Er is vaak wel een tafeltje vrij.

Bij Hofhouse is lunchen meer dan alleen eten – het is een ervaring. Wij hopen je snel te zien voor een lunch die net zo bijzonder is als jij!