Spring naar content

Bijzonder lunchen in Den Haag

Bijzonder lunchen in Den Haag kan alleen bij Hofhouse. Onze unieke hotspot is populair bij flexwerkers, expats, vrienden, familieleden, forenzen, dagjesmensen en bewoners van de stad. Wij bieden één centrale plek waar sfeer samenkomt. Van maandag tot en met vrijdag kun je genieten van een lunch in onze bijzondere horecagelegenheid. Wil jij een bijzondere lunchervaring in de hoofdstad van Zuid-Holland? Ontdek wat voor mogelijkheden er dan zijn bij ons restaurant!

 

Bijzonder lunchen in Den Haag bij een unieke hotspot met internationale allure

Wij hebben veel verschillende keukens onder ons dak. Zo kun jij bijzonder lunchen in Den Haag en echt kiezen voor de keuken waar jij op dat moment zin in hebt. Prikkel al je zintuigen tijdens een rondje langs de foodcorners en laat je inspireren door de heerlijke gerechten waar jij uit kunt kiezen. Ga jij voor…?

 

  • Alley’s Bakery: dé bakkerij met verse en rijk belegde broodjes.
  • Green Leafs: heerlijke, voedzame soepen, pokébowls en wraps kunnen natuurlijk het hele jaar door worden gegeten.
  • All Asian: een Aziatische beleving met huisgemaakte loempia’s, wokgerechten en ramensoep.
  • Mad Mex: liefhebbers van de Mexicaanse klassiekers genieten hier van kleurrijke en kruidige gerechten, zoals burrito’s, taco’s en tortilla’s!

 

Onvergetelijke zakenlunches en business events

Met een oppervlakte van 1000 m2 hebben wij de perfecte locatie om bijzonder te kunnen lunchen in Den Haag. Veel zakenmensen strijken dan ook neer in Hofhouse. Wil jij de zakenlunch of jouw business event naar een hoger niveau tillen? Dan zijn wij jouw partner in crime. Er is plek voor maar liefst 350 zitplaatsen, zodat al jouw medewerkers (al dan niet met hun partner) kunnen genieten van een heerlijke zakenlunch. Hierbij is alles mogelijk. Vertel ons wat jouw wensen zijn, zodat wij jouw evenement optimaal kunnen neerzetten. Jouw wens is onze uitdaging en wij ontzorgen je volledig. Zo geniet jij op de dag zelf, samen met je voltallige personeel, van een bijzondere lunch bij Hofhouse.

 

Reserveer jouw bijzondere lunch

We hebben plek voor 350 gasten om te komen lunchen en borrelen. Vaak is er dus wel ruimte om op de bonnefooi bij Hofhouse te eten. Wil je er toch verzekerd van zijn dat je echt bijzonder kunt lunchen bij onze hotspot in Den Haag. Reserveer dan heel gemakkelijk jouw lunchplek via ons online reserveringssysteem. Zo weet je zeker dat je bij ons kunt genieten van een heerlijke, uitgebreide (of juist snelle) en voedzame lunch.