Spring naar content

Lunch hotspot Den Haag

Ontdek dé lunch hotspot van Den Haag, Hofhouse.

Gelegen in het bruisende zakelijke district van Den Haag, is Hofhouse de ideale lunch hotspot in Den Haag. Zowel voor een zakelijke lunch als een gezellige lunch met vrienden, bij Hofhouse zit je altijd goed.

Kom je met de trein? Dan loop je zo tegen Hofhouse aan! Wanneer je het Centraal Station van Den Haag verlaat via de rechterzijde, beland je direct op het terras van Hofhouse. Ideaal voor een lunch!

Lunch hotspot in Den Haag

Wil je de lunch hotspot van Den Haag ervaren? Breng dan een bezoek aan Hofhouse en laat je verwennen door de verschillende lunchgerechten die geserveerd worden. Of je nu op zoek bent naar een snelle hap of een uitgebreide lunch, Hofhouse biedt een culinaire ervaring. Bezoek onze website voor meer informatie over de eetgelegenheden in Hofhouse en plan je lunchdate vandaag nog.

Reserveren

Dé hotspot van Den Haag

Of je nou samen met je collega’s een borrel drinkt na het werk of gezellig met je vrienden aansluit aan de Hofhouse bar. Voor elke gelegenheid biedt Hofhouse dé perfecte gelegenheid om even te ontspannen.

De Hofhouse bar biedt een ruim assortiment aan verschillende soorten drankjes. Zo serveren wij diverse (speciale) warme dranken en frisdranken. Ga je toch voor een borrel? Bekijk dan is onze uitgebreide wijn en bierkaart of laat je verrassen door het barpersoneel met een speciale cocktail!

Die lekkere cocktail of dat koude biertje drink je natuurlijk gewoon lekker op het gezelligste terras van Den Haag. Genieten van de zon met een verfrissend drankje in je handen. Wat wil je nog meer?

Reserveer jouw plek op ons terras bij Hofhouse

Wil je lunchen op ons terras en genieten van een onvergetelijke ervaring in Den Haag? Reserveer dan jouw plek op ons terras bij Hofhouse. Bezoek onze website, bekijk de beschikbaarheid en maak jouw reservering. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op ons prachtige terras.

Reserveren