Spring naar content

Lunchen in Den Haag stad

Op zoek naar dé hotspot voor een trendy lunch in Den Haag? Dan kun je natuurlijk voorzichtig op zoiets als ‘lunchen Den Haag stad’ gaan googelen. Maar Den Haag is een grote stad en er zijn best wel wat leuke lunchplekken. Dus beter google je gewoon meteen op ‘Hofhouse’. Want dat is dé hotspot voor relaxed lunchen met een bijzondere vibe. Zakenmensen, studenten, academici, buurtbewoners, toeristen: iedereen die een beetje leeft en bruist komt naar Hofhouse om elkaar en het leven te vieren. Hofhouse vind je op een gouden plek: vlak naast het Centraal Station, dus pal in het zakelijke hart van Den Haag.

Lunchen en borrelen in Den Haag bij Hofhouse

Bij Hofhouse kun je bijna elk moment van de dag coveren: met House of Lunch en House of Drinks heb je namelijk een trendy lunchlocatie en een fantastische bar onder één dak. Hoe efficiënt en ontspannen wil je het hebben? In een stijlvolle, eigentijdse inrichting met comfortabele zitplaatsen en een dynamische sfeer vind je de ideale setting voor netwerken en ontspanning. Dus spreek er gerust af voor die belangrijke zakenlunch of kom er even ontsnappen aan de dagelijkse sleur, alleen of met vrienden. Of je nu alleen even aanwipt voor een iconische cappuccino of lekker de tijd neemt voor een onvergetelijke lunch: bij Hofhouse is het standaard genieten!

Hofhouse: House of Lunch

Lunchen bij Hofhouse is per definitie een culinaire ontdekkingsreis. De kaart staat vol met spannende gerechten uit alle delen van de wereld. Wat dacht je van een heerlijke Indian fish curry met gamba’s, lotuswortel en versgebakken naanbrood? Of van een veggie smokey cheeseburger met crispy smashed potato en huisgemaakte piccalilly? Het is maar een greep. Al zou je hier elke dag komen lunchen, dan zou je elke dag weer een onverwachte smaakervaring rijker zijn! Kan de lunch je niet lang genoeg duren, blijf dan nog even hangen in de gezellige bar met een tongstrelende cocktail of een coffee special. Eenmaal bij Hofhouse, hoef je het house niet meer uit!

Zowel particuliere als zakelijke events organiseren we met veel plezier voor je. Er is ontzettend veel mogelijk, dus neem ons vooral mee in jouw dromen voor het evenement dat je gaat organiseren. We denken graag met je mee en vertellen je in een kennismakingsgesprek alles over de beschikbare opties. 

lunchen den haag

Boek een tafel in ons gezellige restaurant als je wil lunchen in de stad Den Haag

Jij wilt bij ons in de stad Den Haag heerlijk lunchen. Dat kan! Reserveer tijdig een tafel via het online boekingssysteem. Zo weet je zeker dat je kunt genieten van een heerlijke maaltijd bij Hofhouse. Wil je binnenkort een evenement bij ons organiseren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 824 638 95 of een e-mail sturen naar info@hofhouse.nl.