Spring naar content

Lunchen Den Haag terras

Geniet van een heerlijke lunch op het terras in Den Haag? Dat kan bij Hofhouse! Met lekker weer kan je bij Hofhouse genieten van een heerlijke lunch op het terras.

Lunchen Den Haag op het terras

Midden in het zakelijke district van Den Haag, kan je bij hofhouse lunchen op een zonnig terras.  Ontdek de perfecte combinatie van lekker lunchen en genieten van het buitenleven op ons sfeervolle terras. Hier kun je onder de zonnestralen of in de gezellige ambiance van de stad genieten van een smaakvolle lunchervaring.

Het ultieme terras voor lunchen in Den Haag

Het terras bij Hofhouse biedt een fijne en bruisende sfeer waar je kunt ontspannen en genieten van de heerlijke gerechten. Of je nu wilt genieten van een rustig moment alleen, een informele lunchafspraak met vrienden of een zakelijke bijeenkomst in de buitenlucht, ons terras is de perfecte keuze.

House of lunch

Met een keuze uit diverse lunchgerechten, kan je jouw lunch zo uitgebreid maken als je zelf wilt! Duik in onze menukaart en ontdek wat Hofhouse te bieden heeft.

Menukaart 

 

Na jouw lunch op het terras nog genieten van een drankje?

Of je nou samen met je collega’s een borrel drinkt na het werk of gezellig met je vrienden aansluit aan de Hofhouse bar. Voor elke gelegenheid biedt Hofhouse dé perfecte gelegenheid om even te ontspannen.

De Hofhouse bar biedt een ruim assortiment aan verschillende soorten drankjes. Zo serveren wij diverse (speciale) warme dranken en frisdranken. Ga je toch voor een borrel? Bekijk dan is onze uitgebreide wijn en bierkaart of laat je verrassen door het barpersoneel met een speciale cocktail!

Die lekkere cocktail of dat koude biertje drink je natuurlijk gewoon lekker op het gezelligste terras van Den Haag. Genieten van de zon met een verfrissend drankje in je handen. Wat wil je nog meer?

Reserveer jouw plek op ons terras bij Hofhouse

Wil je lunchen op ons terras en genieten van een onvergetelijke ervaring in Den Haag? Reserveer dan jouw plek op ons terras bij Hofhouse. Bezoek onze website, bekijk de beschikbaarheid en maak jouw reservering. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op ons prachtige terras.

Reserveren