Spring naar content

Lunchen in het centrum van Den Haag

Zoek je naar de ideale plek voor een zakelijke lunch in het centrum van Den Haag? Kies dan voor Hofhouse aan de Rijnstraat nummer 10! Jouw bestemming voor een heerlijke lunchervaring. Met onze strategische ligging vlak bij het Centraal Station zijn we makkelijk bereikbaar voor zakenpartners, collega’s, en professionals. Ons restaurant is open van maandag tot en met vrijdag voor elke professional.

 

Een zakelijk lunchconcept in het centrum van Den Haag

Snel in je pauze lekker lunchen? Bij Hofhouse combineren we heerlijk eten met een snelle service voor de zakelijke markt. Onze centrale keuken biedt een gevarieerde lunchkaart, van gezonde opties zoals salades en broodjes tot voedzame warme maaltijden. Denk aan een ‘Oh My Goat’ panini met geitenkaas, rucola, honing en walnoot, of de smaakvolle ‘Tuna Melt’ panini. Ons restaurant is perfect voor zakelijke afspraken of een snelle lunch met collega’s.

Zakelijk lunchen met flexibiliteit

Naast een geweldige lunch kun je bij Hofhouse ook terecht voor een zakelijke borrel. Vanaf 11.00 uur serveren we koffie en thee, met de mogelijkheid om door te gaan tot een borrel na het werk.  Is het zo gezellig en willen jij en je gezelschap het liefst blijven zitten? Dat snappen we. Blijf dan borrelen tot 21.30 uur! Neem ook zeker eens een kijkje in onze evenementenkalender, want we organiseren met regelmaat de tofste events (zoals drukbezochte feestjes!).

Organiseer jouw evenement op onze locatie

Hofhouse is niet alleen een lunchplek; het is ook de perfecte locatie voor zakelijke evenementen. Met een oppervlakte van 1000 m² bieden we een veelzijdige ruimte voor evenementen zoals netwerkborrels, bedrijfspresentaties of teambijeenkomsten. Vertel ons jouw wensen en wij zorgen voor een evenement op maat.

Reserveer jouw lunchplek in het centrum van Den Haag

Plan je bezoek aan Hofhouse en ervaar de ideale omgeving voor jouw zakelijke lunch. Kom jij binnenkort naar Den Haag en wil je lekker lunchen op een unieke plek in het centrum? Reserveer online gemakkelijk via ons boekingssysteem een plek voor jou en je gezelschap. Reserveer eenvoudig een tafel via ons online boekingssysteem en verzeker jezelf van een heerlijke lunch of borrel in het centrum van Den Haag.