Spring naar content

Lunchen in het centrum van Den Haag

Tijdens een dagje in Den Haag wil jij vast kunnen lunchen in het centrum van deze drukbezochte stad. Hofhouse zit gevestigd aan de Rijnstraat nummer 10. Onze unieke hotspot is hierdoor zeer centraal gelegen en enorm goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Expats, forenzen, inwoners van onze prachtige stad, flexwerkers, studenten, lunchen, borrelaars, zakenpartners: iedereen weet ons restaurant in het centrum van Den Haag te vinden voor een heerlijke én gezellige lunch (of borrel). Leer ons concept kennen en bezoek ons van maandag tot en met vrijdag. Wij staan alvast voor je klaar!

 

Ons concept in Den Haag: uniek lunchen in het centrum op iedere werkdag

Hofhouse is een unieke hotspot met internationale allure. Zo zijn wij voor iedere liefhebber van eten geschikt, omdat we meerdere keukens onder één dak hebben. Aangezien ons restaurant in Den Haag iedere werkdag open is voor mensen die willen lunchen in het centrum, weten veel foodies ons te vinden. We bieden een ideale plek voor iedere soort ontmoeting. Keer op keer wil je in ons restaurant blijven hangen, door de stijlvolle architectuur, de groene oase en de verrassende maaltijden die in onze keukens worden bereid. Ben je toe aan een unieke lunch in Den Haag Centrum? Kom dan zeker langs bij ons restaurant. 

 

Lunchen én borrelen in Den Haag Centrum

Wat zo prettig is aan onze horecagelegenheid, is dat je bij ons kunt genieten van een kop koffie vanaf 11.00 uur en vervolgens een lekkere lunch kunt eten. Is het zo gezellig en willen jij en je gezelschap het liefst blijven zitten? Dat snappen we. Blijf dan borrelen tot 21.30 uur! Neem ook zeker eens een kijkje in onze evenementenkalender, want we organiseren met regelmaat de tofste events (zoals drukbezochte feestjes!).

 

Organiseer jouw evenement op onze locatie

Naast lunchen bij ons in Den Haag Centrum, kun je ook (een deel van) onze locatie afhuren voor jouw feest. Eerder verzorgden we al leuke bedrijfsevenementen op onze locatie met een oppervlakte van 1000 m2. Hierbij kun je denken aan lunchevenementen, netwerkborrels of personeelsfeesten. Dat laatste kan met of zonder dj. Vertel ons vooral wat jouw wensen zijn, dan verzorgen wij de rest. Zo kun jij zonder zorgen genieten van een onvergetelijk evenement.

 

Reserveer jouw lunchplek in het centrum van Den Haag

Dagelijks voorzien we honderden mensen van de heerlijkste gerechten en drankjes. Kom jij binnenkort naar Den Haag en wil je lekker lunchen op een unieke plek in het centrum? Reserveer online gemakkelijk via ons boekingssysteem een plek voor jou en je gezelschap. Met deze reservering weet je zeker dat je de bijzondere sfeer van onze locatie kunt ervaren.