Spring naar content

Veganistisch restaurant in Den Haag

Ben je in Den Haag en op zoek naar dé plek voor een veganistische lunch met een zakelijk tintje? Dan moet je bij Hofhouse zijn, midden in het zakencentrum aan de Rijnstraat 10. Makkelijk bereikbaar, ideaal voor een lunch met collega’s of tussen twee vergaderingen door. Onze zaak heeft een modern, maar gezellig interieur met genoeg ruimte voor iedereen, wel 350 zitplekken!

 

 

Welk veganistisch gerecht bestel jij bij ons restaurant in Den Haag?

Bij ons vind je een mooie mix van gerechten, perfect voor de zakelijke lunchganger. Of je nu zin hebt in iets lichts of juist een stevige maaltijd, onze keuken biedt het allemaal. Probeer bijvoorbeeld onze overheerlijke ‘Hummus’ sandwich met geroosterde groenten of een frisse, voedzame salade. En ja, bij een goede lunch hoort ook een lekker drankje. Wat denk je van een verfrissende smoothie of een speciale koffie om de middag mee door te komen?

 

Kies uit ons assortiment van verfrissende, alcoholvrije cocktails of laat je verleiden door een van onze speciale theeën of verse sappen. Ideaal om te ontspannen na een drukke werkdag of om een succesvolle deal te vieren. Bij Hofhouse maken we van elke lunch of borrel een bijzondere ervaring. Het is dan ook geen verrassing dat wij de favoriete lunchspot zijn voor veel professionals in Den Haag.

 

 

Ontspannen vegan lunchen en borrelen midden in de stad

Hofhouse biedt de ideale setting voor zowel een snelle als een uitgebreide veganistische lunch. Onze centrale ligging in het zakelijke centrum maakt ons gemakkelijk bereikbaar. Met een ontspannen sfeer en vriendelijke bediening, bieden we de perfecte omgeving voor zowel informele als zakelijke meetings. Geniet van onze bites, hapjes, koffies en andere drankjes in een relaxte sfeer. Vergeet ook niet een kijkje te nemen in onze evenementenkalender voor de leukste events die je niet wilt missen!

 

Netwerken of een evenement organiseren?

Onze locatie leent zich ook perfect voor zakelijke evenementen. Met genoeg ruimte en een flexibele instelling kunnen we allerlei soorten bijeenkomsten faciliteren. Of het nu gaat om een netwerkbijeenkomst, een teamlunch of zelfs een bedrijfsfeest, wij regelen het voor je.

 

Reserveer jouw plekje en geniet van een veganistische lunch in ons populaire restaurant

Het kan hier best druk worden tijdens de lunch, dus het is geen slecht idee om even te reserveren. Dat kan simpelweg online. Loop je toevallig langs en zie je een plekje vrij? Schuif gerust aan! We vinden het altijd leuk om nieuwe gezichten te zien. Bij Hofhouse in Den Haag draait het allemaal om lekker eten, goede service en een prettige sfeer – ideaal voor jouw volgende zakelijke lunch!