Spring naar content

Veganistisch restaurant in Den Haag

Ben jij op zoek naar een veganistisch restaurant in Den Haag? Geniet dan van een heerlijke lunch of borrel bij Hofhouse. Wij zitten op de Rijnstraat 10 en zijn daardoor ontzettend goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Onze horecazaak heeft 350 zitplaatsen en diverse keukens. Uiteraard zijn er veel heerlijke vegan opties, maar ook niet-vegan gerechten. Zo kun je met een divers gezelschap genieten van een gezellige borrel of lunch en eten wat jij wilt. We raden je aan om onze digitale menukaart al eens te bekijken, zodat de voorpret van jouw veganistische restaurantuitje al vroeg kan beginnen!

 

Welk veganistisch gerecht bestel jij bij ons restaurant in Den Haag?

Ga je voor een voedzame, verse salade met avocado en vegan bacon? Of voor een rijkgevulde pokébowl met vegan zalm sashimi of krokant gebakken tempeh? Er is veel lekkere én verse keuze als je veganistisch wilt eten in ons restaurant in Den Haag. Natuurlijk hoort er ook een lekker drankje bij jouw lunch of borrel. Kies voor een speciale (alcoholvrije) cocktail, een stevig speciaalbiertje of heerlijk wijntje en ontspan met de mensen binnen jouw gezelschap. Een avondje uit zoals bij Hofhouse heb jij nog nooit eerder meegemaakt. Logisch dat veel dagjesmensen, expats, forenzen, Hagenaars en Hagenezen kiezen voor een lunch of borrel bij ons stijlvolle restaurant met vegan opties.

 

Ontspannen vegan lunchen en borrelen midden in de stad

Voor een snelle of juist uitgebreide veganistische lunch kun je zeker terecht bij ons restaurant in Den Haag. Wij zitten op zo’n centrale plek in de stad, waardoor je snel bij onze horecazaak bent. De bites, cocktails, gin & tonics en andere drankjes staan alvast voor je klaar! Neem ook zeker een kijkje in onze evenementenkalender, want we organiseren regelmatig toffe events die jij absoluut niet wilt missen!

 

Reserveer jouw plekje en geniet van een veganistische lunch in ons populaire restaurant

Natuurlijk kun je gewoon binnenlopen bij Hofhouse. Met plaats voor 350 zitplekken is de kans groot dat jij terechtkunt om veganistisch te eten in ons restaurant in Den Haag. Wil je toch zeker zijn van een plekje bij onze hotspot? Dat snappen we! Reserveer dan gemakkelijk online jouw plek tijdens de lunch of borrel, zodat je verzekerd bent van een heerlijke tijd in onze horecagelegenheid.