Spring naar content

Eten centrum Den Haag

Je bent de hele week al druk met van alles en nog wat. En dan wil je tussendoor graag even jezelf zijn, met een toplunch op een toplocatie in het bruisende zakenhart van Den Haag. Dat treft: Hofhouse is de naam. Aangenaam! Niet zomaar een lunchadres, maar de ultieme centrale plek waar iedereen die er nog nooit geweest is geweest wil zijn en waar iedereen die er al eens geweest is graag terug wil komen. Maakt niet uit wie je bent, bij Hofhouse kom je om te genieten. Want hier vind je een perfecte mix van gastronomische innovatie en een levendige ambiance. Heerlijk voor fijnproevers en lekkerbekken die gewoon even klaar zijn met een standaard lunch op een standaard locatie. Perfect voor urban professionals die een inspirerend decor zoeken voor hun business meetings. En dat allemaal – handig, handig – direct naast het Centraal Station.

 

Eten in het centrum van Den Haag bij Hofhouse

Daar kom je voor bij Hofhouse, niets meer en niets minder. Je hoeft maar één blik op de menukaart te werpen en dan weet je het al. Puur avontuur! Smakelijke hoogstandjes uit de internationale keuken proberen je te verleiden en er is alle reden om je daaraan over te geven. Met kraakverse en volop huisgemaakte ingrediënten schotelt de keukenbrigade jou een heel palet aan bijzondere lunchgerechten met een internationale touch voor. Eerlijke burgers, gezonde salades, pizza’s met verse groenten, Mexicaanse burrito’s, taco’s, pokebowls, goedgevulde soepen, smoothies of rijkelijk belegde sandwiches. Opwindende texturen en nieuwe smaken zorgen voor een culinaire reis die je telkens weer anders kunt invullen. Lunchen bij Hofhouse verveelt dus nooit.

Geniet ook van een borrel

Klaar met lunchen of de lunchafspraak niet eens gehaald? Geen paniek! Bij Hofhouse schuif je zó door naar borreltijd. Zelfde crispy ambiance, beetje chique en eigenzinnig tegelijk. Maar met een luxe snackkaart om je vingers bij af te likken. Rund chimichurri, sticky sesame chicken, risotto bitterballen bijvoorbeeld. En dan die cocktails of zo’n Vietnamese iced coffee! Zo komt er geen einde aan het ontspannen, netwerken en genieten. Tot Hofhouse dan maar?

Kom gezellig eten in het centrum van Den Haag bij Hofhouse

Kom jij ook gezellig eten bij Hofhouse? Het is mogelijk om zonder reservering binnen te lopen, maar wil je zeker zijn van een tafeltje, reserveer dan gemakkelijk online. Heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 824 638 95 of een e-mail sturen naar info@hofhouse.nl.