Spring naar content

Gezellig lunchen in Den Haag

Gezellig lunchen in Den Haag op een heel toffe plek? Dat kan bij Hofhouse! Onze unieke hotspot met internationale allure is ideaal voor ieder gezelschap dat gezellig een paar uur met elkaar wil kunnen lunchen. Als het heel gezellig is, kun je zelfs blijven borrelen tot 21.30 uur. Het restaurant is namelijk iedere werkdag geopend van 11.00 tot 21.30 uur, dus je kunt bij ons terecht voor je eerste kopje koffie van de dag tot je laatste hapje en drankje van de dag. Ontdek de food units die jou kunnen voorzien van de heerlijkste maaltijden en kom langs bij onze populaire hotspot.

 

Kom gezellig lunchen bij ons in Den Haag en prikkel je zintuigen

Diverse keukens én een bar onder één dak. Dat is de basis van ons concept. Verder is er nagedacht over ieder detail. De architectuur en de groene oase bepalen een groot deel van de sfeer. Daarbij kun je kiezen uit ontzettend veel gerechten. Van een rijkelijk belegd vers afgebakken broodje, een voedzame salade of pokébowl tot een guilty pleasure, zoals kruidige enchilada’s of sappige hamburgers met heerlijke patat. Loop vooral langs alle foodcorners en bepaal of je zin hebt in een gezonde lunch of gezellig wilt lunchen bij ons in Den Haag en vooral gaat voor de lekkerste snacks.

 

Vlees, vis, vega én vegan: ontzettend veel keuze

Hofhouse is dé locatie om gezellig te lunchen in Den Haag. We hebben ontzettend veel keuze voor lunchgerechten en borrelsnacks. Hierbij kun je kiezen uit vlees, vis, vegetarisch én veganistisch. Om nog meer mensen te kunnen verwelkomen, vragen we je om ons te contacteren als je een allergie hebt. We denken graag met je mee om jou de gezelligste lunch ooit te kunnen laten beleven! Maak de lunch compleet met een alcoholische versnapering of alcoholvrij drankje en geniet urenlang van het gezelschap van jouw vrienden of familieleden.

 

Reserveer jouw tafel via onze website

Op onze website staat een reserveringssysteem, waarmee jij gemakkelijk jouw tafel in ons restaurant kunt reserveren. Zo kun je gezellig lunchen in Den Haag met jouw vrienden, familie, collega’s of kennissen. Wist je dat je ook feesten, (netwerk)borrels en evenementen – zowel privé als zakelijk – bij ons kunt organiseren? Voor meer informatie kun je bellen naar 06 824 638 95 of een e-mail sturen naar info@hofhouse.nl. We vertellen je met plezier alles over het organiseren van de tofste events op onze locatie!