Spring naar content

Gezellig lunchen in Den Haag

Gezellig lunchen in Den Haag op een heel toffe plek? Dat kan bij Hofhouse! Wij bieden een heerlijke lunchervaring, perfect voor zakelijke bijeenkomsten of een ontspannen lunch met collega’s. Onze unieke hotspot met internationale allure is ideaal voor ieder gezelschap dat gezellig een paar uur wil ontsnappen van de werkvloek en met elkaar wil kunnen lunchen. Mag je uitgebreid tafelen van je werkgever? Dan kun je zelfs blijven borrelen tot in de avond. Het restaurant is namelijk iedere werkdag geopend van 11.00 tot 21.30 uur, dus je kunt bij ons terecht voor je eerste kopje koffie van de dag tot je laatste hapje en drankje van de dag. 

 

Kom gezellig lunchen bij ons in Den Haag en prikkel je zintuigen

Bij Hofhouse geniet je van een groot aanbod aan verrukkelijke lunchgerechten. Kies bijvoorbeeld voor een Hofhouse tosti met gegrilde beenham en belegen kaas, of verwen jezelf met een Oh my goat panini met geitenkaas, rucola, honing en walnoot. Voor een lichtere optie, probeer onze ‘Ceasar salad’ met parmezaan, croutons, gerookte kip en bacon. Bekijk vooral onze vernieuwde menukaart en bepaal of je zin hebt in een gezonde lunch of gezellig wilt lunchen bij ons in Den Haag en vooral gaat voor de lekkerste snacks.

Vlees, vis, vega én vegan: ontzettend veel keuze

Hofhouse is dé locatie om gezellig te lunchen in Den Haag met collega’s en zakenpartners. We hebben ontzettend veel keuze voor lunchgerechten en borrelsnacks. Hierbij kun je kiezen uit vlees, vis, vegetarisch én veganistisch. Heb je een allergie? Geen probleem! Neem even contact op, zodat we rekening kunnen houden met jouw wensen. We denken graag met je mee om jou en je collega’s de gezelligste lunch ooit te kunnen laten beleven! Op zoek naar wat extra’s? Maak de lunch compleet met een van onze koffiecreaties of een verfrissende homemade iced tea en leg een bodem voor een goed gesprek met je collega’s of zakenpartners.

Reserveer jouw tafel via onze website

Gezellig lunchen in Den Haag bij Hofhouse is nu nog aantrekkelijker voor de zakelijke markt met ons vernieuwde concept. Plan je gezellige lunch in Den Haag door eenvoudig een tafel te reserveren via onze website. Ook voor het organiseren van feesten, (netwerk)borrels en zakelijke evenementen kun je bij ons terecht. Meer weten? Voor meer informatie kun je bellen naar 06 824 638 95 of een e-mail sturen naar info@hofhouse.nl. We vertellen je met plezier alles over het organiseren van de tofste events op onze locatie!