Spring naar content

Hip lunchen in Den Haag

Jij bent op zoek naar een fotogenieke plek waar je hip kunt lunchen in Den Haag. Stop maar met zoeken, want Hofhouse is dé horecazaak waar jij kunt genieten van een hippe lunch. Daarbij zijn al onze gerechten zeker fotogeniek. De vraag is of jij je kunt inhouden om niet je maaltijd aan te vliegen en jezelf de kans geeft om een foto te maken. Er is genoeg keuze uit heel diverse maaltijden, want we hebben verschillende soorten keukens onder één dak. Toe aan een heerlijke en hippe borrel? Loop dan naar onze bar en bestel een lekkere gin & tonic, cocktail of mocktail, wijntje of speciaalbiertje. De keuze is reuze!

 

Hip lunchen in Den Haag: dit is ons concept

Meerdere keukens onder één dak, hoe werkt dat dan? Simpel: we hebben diverse hippe food units die elk de specialiteiten van een bepaalde keuken serveren. Denk aan Aziatisch, 100% plant-based, Mexicaans, Italiaans en Amerikaans. We vinden het belangrijk dat er voor iedereen wat wils is en daarom hebben we deze food units bedacht. Aangezien de food units open zijn, krijg je ook nog eens letterlijk een kijkje in de keuken. Zo laat jij al jouw zintuigen prikkelen en kun je tegelijkertijd hip lunchen bij onze horecagelegenheid in Den Haag. Wat bestel jij als eerste? Wees niet bang, je bent niet de eerste (en zeker niet de laatste) die meerdere maaltijden bestelt. 

 

Kijkje in de menukaart

We raden je aan om je te laten inspireren door alle geuren die je ruikt als je bij ons komt eten. Wil je toch alvast weten wat je kunt verwachten als je een bezoek brengt aan Hofhouse? Een greep uit de menukaart waaruit je kunt kiezen als je bij ons hip komt lunchen in Den Haag:

 

  • Verse pokébowls
  • Sappige burgers
  • Lekkere wokgerechten
  • Vers afgebakken broodjes die rijkelijk belegd zijn
  • Groene, voedzame salades
  • Echte Amerikaanse hotdogs
  • Heerlijk kruidige enchilada’s

 

Geniet van een heerlijke en hippe lunch in Den Haag

Iedere werkdag zijn wij geopend van 11 tot 21:30 uur. Zo kun jij op elke doordeweekse dag hip lunchen bij Hofhouse in Den Haag. Via ons online reserveringssysteem kun je makkelijk een tafel in ons restaurant boeken. Bestaat jouw gezelschap uit veel mensen of wil je een evenement organiseren op onze locatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 06 – 824 638 95. We kijken ernaar uit om jou binnenkort te mogen verwelkomen in ons restaurant!at en geitenkaas, een heerlijk stuk bananenbrood, een veggieburger of een wokgerecht met krokante tempeh? Loop een rondje langs alle food units en laat je inspireren door al het lekkers dat je ziet en ruik